luni, 30 mai 2011

Echilibrul mintal si spiritual

Nimic nu ne ajuta mai mult la sanatatea corpului si al sufletului nostru decat pastrarea unui spirit de lauda si multumire izvorata din increderea noastra in Dumnezeu.Increderea in Dumnezeu este cheia succesului pentru o sanatate deplina in toate dimensiunile ei.

Ea ofera pacea si odihna sufletului nostru ."In liniste si odihna va fi mantuirea voastra.In saninatate si incredere va fi taria voastra".
"Ferice de cei ce nadajduiesc in El".(Isaia 30,15,18)
Ea ofera sanatatea trupului nostru."O inima buna este un bun leac"trebuie sa cultivam continuu o incredere totala si permanenta in El.Aceasta se poate realiza numai prin cunoastere de Dumnezeu ,ceea ce va produce un spirit de lauda si multumire ,iar rezultatul va fi sanatatea noastra.Aceasta este sursa sursa noastra principala de energie in viata.


"In ziua aceea vor zice :"Acesta este Dumnezeul nostru in care avem incredere ca ne va mantui.Acesta este Domnul in care ne incredem.Sa ne veselim si sa ne bucuram de mantuirea Lui!"
Un corp sanatos ,o minte sanatoasa si un spirit sanatos ,in vederea unui caracter drept si sfant -iata un ideal pentru fiecare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu