luni, 23 mai 2011

In afara adevarului oficial...

                                         Exstras din cartea"mesajele apei" de Masaru Emoto







Apa este resursa-cheie pentru toate formele de viata de pe planeta noastră, calitatea şi integritatea sunt esenţiale pentru supravieţuirea lor. Un mesaj surprinzător ne vine de la apă prin intermediul cercetării de Masaru Emoto.

Dr. Masaru Emoto, om de ştiinţă japonez şi cercetător, a conceput o tehnica pentru a examina la microscop şi fotografiat cristalele care formează în timpul îngheţului a diferitor tipuri de apă:de la robinet, si apa din diferite oraşe ale lumii, apă de la izvoare, lacuri, mlaştini, gheţari în diferite părţi ale lumii.




El a avut apoi ideea de a expune apa la vibratiile muzicii, cuvinte atât în scris cat si vorbite dar totul foarte bine gândit. Este de observat că structura cristalina a schimbării apei tratate prin trimiterea de mesaje.Imaginile de mai jos arată, cum ar fi apa, este aproape lichid într-o bandă magnetică, capabile să înregistreze informaţii foarte sensibile pe care le primeşte energie din mediu.





Pare ca apa este inzestrata cu o constiinta proprie si este in gradul de a raspunde intr-un fel autonom supusa la diversi stimuli.

Dr.Emoto a declarat ca nu a facut multe cercetari si nu este nici o persoana care a incercat sa inteleaga lucruri legate de spiritualitate.Se defineste foarte simplu"un copil foarte curios".

Toti stim ca energia este o vibratie ,iar el invata studentii lui ca vibratia de fapt este viata insasi.



Luand exemplul apei care are o constiinta si reactioneaza putem spune ca :

Cea mai coplesitoare forta majora sub presiunea careia suntem uneori constransi sa lucram este propria noastra constiinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu